Λιώνετε τις 2 πλάκες Kουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μπαλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνετε τα 60 γρ. από την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ.
Περνάτε ελαφρά με τα χέρια σας κουβερτούρα σε κάθε μπαλάκι και στη συνέχεια τα περνάτε από την τρούφα.
Σερβίρετε.