Βάζετε τα αποξηραμένα φρούτα σε καυτό νερό για μισή ώρα περίπου.
Σουρώνετε και τα πολτοποιείτε με ένα μπλέντερ.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μπαλάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνετε τα 60 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ.
Περνάτε ελαφρά με τα χέρια σας κουβερτούρα σε κάθε μπαλάκι και στη συνέχεια τα περνάτε από την τρούφα.