Σε ένα μπολ ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και κάνετε μια λακκούβα στη μέση.
Βάζετε το βούτυρο, το ένα αυγό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Ανοίγετε τη ζύμη σε μια μεγάλη ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκατοστά.
Τρυπάτε με ένα πιρούνι, αλείφετε με το δεύτερο αυγό και ψήνετε για 10 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη γέμιση, κόβετε το μπέικον σε κομμάτια και το ψήνετε σε ένα τηγάνι.
Προσθέτετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème και αφήνετε να ζεσταθεί.
Ρίχνετε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε τα αυγά, 150 γρ. γραβιέρα, τη φέτα, το θυμάρι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε το μίγμα στην τάρτα.
Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά ακόμα.