Κόβετε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και το σοτάρετε με 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
Ρίχνετε τα αυγά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτετε σταδιακά το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και το γιαούρτι και συνεχίζετε το χτύπημα.
Στο τέλος, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε με μία μαρίζ.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
Μοιράζετε το μίγμα σε 8 αλουμινένιες φόρμες για muffins και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά.