[@ArticlePhoto]
Εκλέρ Υποβρύχιο

Για τα σου
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό μαζί με το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και αφήνετε να πάρει βράση.
Στη συνέχεια, χαμηλώνετε τη φωτιά και ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας γρήγορα με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιογενής ζύμη, που θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.
Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει ελαφρώς για 5-10 λεπτά.
Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα, ανακατεύοντας καλά κάθε φορά, ώστε να ενσωματωθούν πλήρως στη ζύμη. Η ζύμη θα πρέπει να είναι λεία και γυαλιστερή.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Βάζετε τη ζύμη σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και σχηματίζετε τα εκλέρ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους (γιατί θα φουσκώσουν).
Ψήνετε για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.

Για το γλάσο από βανίλια υποβρύχιο
Λιώνετε τη βανίλια με το νερό σε μπεν μαρί και προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky.
Εάν το μίγμα είναι πολύ παχύρρευστο, προσθέστε λίγο νερό ακόμα. Κόβετε οριζόντια τα εκλέρ με ένα μαχαίρι (όχι τελείως), τα γεμίζετε με την κρέμα και βουτάτε το πάνω μέρος στο γλάσο.

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Για τα σου
5 αυγά 
125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 
250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
150 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ  
1/2 κουτ. σούπας ζάχαρη 
1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 
1/2 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ  
 
Για τη γέμιση 
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα  
 
Για το γλάσο από βανίλια υποβρύχιο 
200 γρ. βανίλια υποβρύχιο
60 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky 
5 κουτ. σούπας νερό
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους