[@ArticlePhoto]
Fudge

Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα τετράγωνο ταψάκι και μεταφέρετε το μίγμα.
Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το fudge.
Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

400 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους