Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα τετράγωνο ταψάκι και μεταφέρετε το μίγμα.
Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το fudge.
Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί.
Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε.
Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα τετράγωνο ταψάκι και μεταφέρετε το μίγμα.
Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το fudge.
Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.