[@ArticlePhoto]
Μους σοκολάτας 

Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky σε μπεν μαρί.
Ζεσταίνετε το μισό γάλα και το ρίχνετε σιγά σιγά στη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
Αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να κρυώσει.
Στη συνέχεια, ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας, προσθέτοντας και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Ρίχνετε σταδιακά το μίγμα με τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky στο Garni που ετοιμάσατε, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
Μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 250 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky 
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους