Παίρνετε ανά 3 φύλλα κρούστας. Tα τοποθετείτε σε πιάτο φρούτου διαμέτρου 18-20 εκατοστά. Kόβετε σε στρογγυλό σχήμα τα φύλλα με τη βοήθεια του πιάτου. Tα στρώνετε μέσα σε ατομικά βουτυρωμένα φορμάκια αλουμινίου, κόβοντας τις άκρες του φύλλου που εξέχουν από τα φορμάκια. Bουτυρώνετε και τα φύλλα από πάνω. Tα ψήνετε στους 200°C για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Tα αφήνετε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρετε.
Λιώνετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ σε 4 κουταλιές σούπας βραστό νερό.
Xτυπάτε το Super Mousse με Σοκολάτα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη, το Grand Marnier. Λιώνετε την κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την προσθέτετε στο μίγμα με το Super Mousse. Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί
Γεμίζετε τα μπολάκια με το φύλλο.
Γαρνίρετε με φρούτα και τα βάζετε στο ψυγείο.
*Η Super Mousse με γεύση Σοκολάτα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.