Τρίβετε τα καρότα και τα κολοκύθια. Τα βάζετε σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και τα αφήνετε για 15 περίπου λεπτά.
Πιέζετε καλά με τα χέρια σας, ώστε να φύγουν όλα τα υγρά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ με 100ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα και 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τον πουρέ, τα κολοκύθια με τα καρότα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το δυόσμο, τη γραβιέρα και το αυγό.
Ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Πλάθετε σε μπιφτέκια.
Ρίχνετε ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και το αφήνετε να ζεσταθεί πολύ καλά.
Τα περνάτε από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Τηγανίζετε και τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας.
Σερβίρετε με μαγιονέζα.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.