[@ArticlePhoto]
Tiramisu με σφολιάτα και σιρόπι σοκολάτας 

Κόβετε το κάθε φύλλο σφολιάτας σε 8 κομμάτια και πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας και το μασκαρπόνε.
Σε ένα κομμάτι σφολιάτα βάζετε λίγη κρέμα και λίγο Σιρόπι με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. 
Τοποθετείτε από πάνω άλλη μία στρώση σφολιάτας - κρέμας - σιροπιού και τελειώνετε με ένα ακόμη κομμάτι σφολιάτας.
Πασπαλίζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας.

*Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 650 γρ. σφολιάτα (2 φύλλα)
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 
  • 1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ 
  • 400 ml (2 φλιτζ, τσαγιού) γάλα 
  • 250 γρ. μασκαρπόνε
  • 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ 
  • Σιρόπι με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους