Κόβετε το κάθε φύλλο σφολιάτας σε 8 κομμάτια και πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου προσθέτοντας και το μασκαρπόνε.
Σε ένα κομμάτι σφολιάτα βάζετε λίγη κρέμα και λίγο Σιρόπι με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Τοποθετείτε από πάνω άλλη μία στρώση σφολιάτας - κρέμας - σιροπιού και τελειώνετε με ένα ακόμη κομμάτι σφολιάτας.
Πασπαλίζετε με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας.
*Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.