[@ArticlePhoto]
Μπισκοτοκαρύδες με κρέμα λεμονιού

Ζεσταίνετε τον φούρνο στους 170°C βαθμούς αέρα.
Ρίχνετε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε προσθέτοντας σταδιακά 1/2 φλιτζ. τσαγιού (120 γρ.) ζάχαρη μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Στο τέλος προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένο, το ινδοκάρυδο και τη βανίλια.
Βάζετε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ένα μεγάλο κορνέ.
Κόβετε κομμάτια πάνω σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά αέρα.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας τους κρόκους, Ετοιμάζετε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας και τους κρόκους αυγού ελαφρώς χτυπημένους μαζί με τη διαλυμένη σκόνη στο γάλα. 
Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα μπολ, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε να κρυώσει.
Βάζετε από μια κουταλιά κρέμα πάνω σε κάθε μια καρύδα και σερβίρετε.

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 5 ασπράδια 
  • 165 γρ. (3/4  φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 βανίλια  
  • 30 γρ. (3 κουτ. σούπας) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 150 γρ. ινδοκάρυδο
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ 
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 2 κρόκους 
  • Ξύσμα από 1/2 λεμόνι 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους