[@ArticlePhoto]
Muffins με ρόφημα καρύδας και Classic Pastry σε σταγόνες

Χτυπάτε στο μίξερ με το σύρμα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτετε το ρόφημα καρύδας, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό ακόμα.
Στο τέλος, ρίχνετε σιγά-σιγά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε σταγόνες και ανακατεύετε με μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Μοιράζετε το μίγμα σε 18 ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.

Tip για ψήσιμο στο air fryer: Βάζετε το 1/4 της δόσης  για 5 muffins και ψήνετε στους 170°C για 22 λεπτά.

Υλικά (για 18 τεμάχια)

  • 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 5 αυγά 
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας 
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη 
  • 1 βανίλια 
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φάκελος ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε σταγόνες
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους