Χτυπάτε στο μίξερ με το σύρμα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά περίπου.
Προσθέτετε το ρόφημα καρύδας, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό ακόμα.
Στο τέλος, ρίχνετε σιγά-σιγά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε σταγόνες και ανακατεύετε με μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Μοιράζετε το μίγμα σε 18 ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.
Tip για ψήσιμο στο air fryer: Βάζετε το 1/4 της δόσης για 5 muffins και ψήνετε στους 170°C για 22 λεπτά.