Βάζετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά (εκτός από την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και το φύλλο κρούστας) και τα αφήνετε να βράσουν για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Σε ένα μέτριο pyrex (20-26 εκατοστά) το οποίο έχετε βουτυρώσει στρώνετε τα μισά φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Απλώνετε την κρέμα και τοποθετείτε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Χαράσσετε τα φύλλα ελαφριά σε κομμάτια και ψήνετε στους 200°C μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε την πίτα να κρυώσει λίγο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.