Λιώνετε τη τη Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (σε μπέν μαρί ή στα μικροκύματα). Θερμαίνετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, απομακρύνετε από τη φωτιά το κατσαρολάκι. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και το Drambuie. Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει, ώστε να μπορείτε να το πλάσετε σε μπαλάκια. Βάζετε την τριμμένη καρύδα σε ένα πιάτο και καλύπτετε τα τρουφάκια. Τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Αντί για καρύδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ ή Party Décor ΓΙΩΤΗΣ για το πασπάλισμα