Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, τη φρυγανιά, το ποτό, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Πλάθετε το μίγμα σε μπαλάκια. Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντας τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα. Πασπαλίζετε με τριμμένο αμύγδαλο και αφήνετε να παγώσουν.