Βάζετε στο μπολ του μίξερ το σιρόπι, το κονιάκ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα, το Κακάο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το νερό και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Πλάθετε κουλουράκια τα οποία βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 220°C για 20-25 λεπτά.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το σιρόπι, το κονιάκ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα, το Κακάο, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το νερό και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Πλάθετε κουλουράκια τα οποία βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 220°C για 20-25 λεπτά.