Ζεματίζετε το σπανάκι και το στραγγίζετε πολύ καλά. Τσιγαρίζετε το στραγγισμένο σπανάκι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο βούτυρο. Βάζετε το σπανάκι σε ένα μεγάλο βουτυρωμένο πυρέξ. Προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα και τα τυριά χοντροκομμένα και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας). Προσθέτετε το 1/3 της έτοιμης μπεσαμέλ (2 φλιτζάνια τσαγιού γεμάτα) στο σπανάκι και ανακατεύετε καλά. Καλύπτετε το σπανάκι με την υπόλοιπη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Λιώνετε 1 κουταλιά σούπας βούτυρο και περιχύνετε την επιφάνεια της μπεσαμέλ. Πασπαλίζετε με χοντροκομμένα τυριά. Ψήνετε στους 200°C για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.