Κόβετε τα φιλετάκια σε μικρά κομματάκια, τα πασπαλίζετε με τις 2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι για 3-4 λεπτά. Τα βάζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τα διατηρείτε ζεστά.
Σε ένα μπολ βάζετε το νερό και διαλύετε το υπόλοιπο κορν φλάουρ.
Προσθέτετε τη σόγια σος, τη ζάχαρη, το κρασί και το μπράντυ. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε τις 2 κουταλιές της σούπας λάδι και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το σκόρδο. Αφού μαραθούν, προσθέτετε το μίγμα της σάλτσας που ετοιμάσατε και αφήνετε να πάρει μια βράση ανακατεύοντας. Προσθέτετε τα φιλετάκια να πάρουν και αυτά βράση. Αν θέλετε πιο παχύρρευστη τη σάλτσα μπορείτε να διαλύσετε σε λίγο κρύο νερό, ακόμη μια κουταλιά της σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και να τη προσθέσετε στο κατσαρολάκι, αφήνοντας να πάρει βράση.
Σερβίρετε τα φιλετάκια συνοδεύοντάς τα με ρύζι.
Τα μικρά μας μυστικά
Για να μείνουν ζουμερά και να μη στεγνώσουν τα χοιρινά φιλετάκια, όταν θα τα τηγανίσετε δεν πρέπει να τα τσιμπάτε με το πιρούνι, αλλά να τα γυρίζετε με μια σπάτουλα.