Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε στρογγυλές φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνετε μια στρώση πατάτες. Πασπαλίζετε με τα τυριά και επαναλαμβάνετε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στη συνέχεια, διαλύετε τον κύβο λαχανικών σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Αφήνετε τον ζωμό να κρυώσει και διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Περιχύνετε με τον ζωμό τις πατάτες, ραντίζετε με λίγο βούτυρο, λίγο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 1 ώρα.