Σε ένα μπολ βάζετε το Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Λιώνετε το βούτυρο μέσα στο γάλα και όπως είναι ζεστό το προσθέτετε στο μίγμα του αλευριού και ζυμώνετε μέχρι να πετύχετε μια λεία και σφιχτή ζύμη. Την αφήνετε σκεπασμένη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Στο διάστημα αυτό, βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι,προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρετε μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτετε τη ντομάτα, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη, το πιπέρι και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να δέσει και να μείνει χωρίς υγρά.
Όταν είναι έτοιμη η ζύμη τη χωρίζετε στα δύο και ανοίγετε φύλλο για δύο πίτσες. Τα βάζετε σε βουτυρωμένα ταψάκια (για πίτσες) Νο 28.
Στρώνετε τη σάλτσα και από πάνω τρίβετε τη φέτα. Βγάζετε τα κουκούτσια από τις ελιές, τις κόβετε σε φέτες και τις σκορπάτε πάνω στη φέτα. Κόβετε τη ντομάτα σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές σε ροδέλες. Τις βάζετε πάνω από τη φέτα. Πασπαλίζετε με το κασέρι και ψήνετε σε δυνατό φούρνο για μισή ώρα περίπου.