Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και το γάλα και όταν πάρουν βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τριμμένα τυριά και το αυγό και ανακατεύετε καλά τα υλικά. Ζυμώνετε και πλάθετε σαν μικρά μπαλάκια. Τα βουτάτε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζετε σε μπόλικο λάδι.
Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.