Βράζετε το κρέας µαζί µε το κρεµµύδι, το καρότο, το πράσο, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Όταν βράσει, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Ζυµώνετε στο χέρι τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο, τα 2 αυγά µαζί µε 1/4 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε τη ζύµη σε ζεστό µέρος µέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Όταν φουσκώσει, πλάθετε ένα µπαστούνι και το κόβετε σε 32 ίσα µέρη.
Σε µια κατσαρόλα βάζετε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζωµό κρέατος, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα, 1 αυγό και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και µόλις πάρουν βράση, προσθέτετε το κρέας µε τα λαχανικά, τη φέτα και τη γραβιέρα και ανακατεύετε. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε τη γέµιση να κρυώσει.
Ανοίγετε τα πιτάκια µε λίγο αλεύρι σε στρογγυλό σχήµα και μοιράζετε τη γέµιση.
Κλείνετε τα πιτάκια και τα πατάτε στις άκρες με ένα πιρούνι. Τα αλείφετε µε αυγό και τα ψήνετε στους 160°C για 25-30 λεπτά.