Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας αντί για ελαιόλαδο μαργαρίνη και προσθέτοντας το τρίμμα πορτοκαλιού μαζί με το νερό. Λιώνετε τα 100 γραμμάρια (1 πλάκα) Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί και κόβετε ή τρίβετε τα υπόλοιπα 50 γραμμάρια Σοκολάτα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη του κέικ, χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ. Μοιράζετε τη ζύμη σε 13 βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.