Παρασκευάζετε έναν φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και έναν φάκελο Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni (κρατήστε αν θέλετε λίγο για το γαρνίρισμα) και τη μισή ποσότητα του Σιροπιού Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ.
Μοιράζετε τη mousse σε μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Γαρνίρετε με το Garni που κρατήσατε και με το υπόλοιπο σιρόπι καραμέλας.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.