Διαλύετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύµη.
Ζυµώνετε, ανοίγετε τη ζύµη σε φύλλο και την απλώνετε σε λαδωµένο ταψί διαµέτρου 28-32 εκατοστά σηκώνοντάς τη λίγο στο πλάι. Βάζετε το ταψί σε ζεστό µέρος για µισή ώρα περίπου.
Κόβετε σε κοµµατάκια τα κρεµµύδια και το σκόρδο και τα τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο. Σβήνετε µε το λευκό κρασί, προσθέτετε το νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν µέχρι να εξατµισθούν τα υγρά.
Στο µπολ του µίξερ βάζετε τα αυγά, τη φέτα, το γάλα, το περιεχόµενο του ενός φακέλου Μπεσαµέλ ΓΙΩΤΗΣ, τη ρίγανη, τον δυόσµο, τον βασιλικό και χτυπάτε για 1-2 λεπτά.
Ρίχνετε το µίγµα πάνω από το φύλλο και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C (με αέρα) για 45 λεπτά.