Διαλύετε τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύµη.
Ζυµώνετε και αφήνετε τη ζύµη να ξεκουραστεί σε ζεστό µέρος για µία ώρα περίπου.
Τη χωρίζετε σε 2 µέρη και ανοίγετε 2 τετράγωνα φύλλα.
Αλείφετε ένα µεγάλο ταψί µε ελαιόλαδο και απλώνετε το ένα φύλλο.
Βράζετε σε νερό µε λίγο λεµόνι τις αγκινάρες µέχρι να µαλακώσουν. Τις στραγγίζετε και αφού κρυώσουν τις κόβετε σε κύβους.
Κόβετε τα σκόρδα, όλα τα κρεµµύδια και τα καρότα σε κοµµατάκια και τα τσιγαρίζετε µε το ελαιόλαδο. Στο τέλος, προσθέτετε τις αγκινάρες, λίγο θυµάρι, ρίγανη, άνηθο, δυόσµο, µάραθο και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα µπολ βάζετε τη φέτα, το κασέρι, τα αυγά, το µίγµα µε τις αγκινάρες και τα ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το µίγµα πάνω από το φύλλο. Σκεπάζετε µε το άλλο φύλλο,
αλείφετε µε ένα αυγό και ψήνετε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200°C (με αέρα) για 45 λεπτά.