Διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ σε ½ φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό (περίπου 35°C). Προσθέτετε τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν. Στο μπολ του μίξερ βάζετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει λεία η ζύμη (περίπου για 10 λεπτά). Αφήνετε το μπολ σκεπασμένο με διαφανή μεμβράνη ή πετσέτα σε χλιαρό μέρος για 20 λεπτά. Χωρίζετε τη ζύμη σε 3 ίσα μέρη, πλάθετε τη ζύμη σε σχήμα της αρεσκείας σας και την τοποθετείτε σε αλευρωμένο ταψί. Τη σκεπάζετε και την αφήνετε να φουσκώσει για 1 ώρα περίπου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30-35 λεπτά.