Βάζετε στο φούρνο τις τομάτες, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ραντίζετε με ελαιόλαδο και λίγο νερό και ψήνετε στους 180 ˚C με αντιστάσεις για μισή ώρα περίπου. Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο απλώνετε 4 Kρέπες ΓΙΩΤΗΣ με τέτοιο τρόπο, ώστε από το μέσο της μίας να ξεκινάει η επόμενη φτιάχνοντας μια στενόμακρη λωρίδα. Απλώνετε κατά μήκος των κρεπών το 1/3 από τις τομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και τη μοτσαρέλα, την οποία έχετε κόψει πρώτα σε φέτες. Πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι, ραντίζετε με ελαιόλαδο και ξύδι, τυλίγετε τις κρέπες σε ρολό και μετά τις τυλίγετε με το αλουμινόχαρτο για να μην ανοίξουν. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες κρέπες δημιουργώντας 3 ρολά. Βάζετε τα ρολά σε μέτριο πυρέξ και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο με αέρα για 20 λεπτά περίπου. Τα κόβετε σε ροδέλες και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας σας.