Σοτάρετε το κρέας, το πράσο, τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τις πιπεριές, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, την κέτσαπ, τη σως σόγιας, 2 φλιτζ. τσαγιού νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ζεματίζετε τα φρέσκα κρεμμύδια και τα χωρίζετε σε λεπτές λωρίδες. Μοιράζετε το μίγμα στις έτοιμες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, τις κλείνετε σε πουγκί και τις δένετε με μία λωρίδα από το ζεματισμένο κρεμμύδι. Βάζετε τις κρέπες σε ένα μέτριο βουτυρωμένο πυρέξ, τις περιχύνετε με 1 φλιτζ. κρέμα γαλακτος και τις ψήνετε για 20 λεπτά με αντιστάσεις ή αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ˚C.