Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μίγμα σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Σε κατσαρολάκι προσθέτετε 3 γεμάτες κουταλιές σούπας από την έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα και τον φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες και ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Μόλις η σοκολάτα λιώσει απλώνετε το μίγμα ομοιόμορφα πάνω από τη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά μέχρι να πήξει. Βγάζετε από το ψυγείο και απλώνετε πάνω από το μπισκότο ομοιόμορφα την υπόλοιπη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την απλώνετε πάνω από την Κρέμα Σοκολάτα. Γαρνίρετε με το έτοιμο Γλάσο Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.