Βάζετε σε κατσαρολάκι 5 φλ. τσαγιού γάλα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ κρατώντας 2 κουτ. γλυκού, προσθέτετε 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγα ελαφρώς χτυπημένα, το μισό ρούμι , το βούτυρο και τη βανίλια, ανακατεύετε και μοιράζετε τη μισή κρέμα σε κάθε κρέπα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 φλ. τσαγιού χυμό από την κονσέρβα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ που έχετε κρατήσει και την υπόλοιπη ζάχαρη και το βάζετε στην φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, προθέτετε το βύσσινο και το ρούμι και αφού πάρει βράση το κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε την κρέμα βύσσινο πάνω από τις κρέπες.