Βάζετε σε κατσαρολάκι 5 φλιτζ. τσαγιού γάλα, διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ κρατώντας 2 κουτ. γλυκού, προσθέτετε 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το μισό ρούμι, το βούτυρο και τη βανίλια, ανακατεύετε και μοιράζετε τη μισή κρέμα σε κάθε κρέπα.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 1 φλιτζ. τσαγιού χυμό από την κονσέρβα, διαλύετε το κορν φλάουρ που έχετε κρατήσει και την υπόλοιπη ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, προσθέτετε το βύσσινο και το ρούμι και αφού πάρει βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε την κρέμα βύσσινο πάνω από τις κρέπες.