Καθαρίζετε και κόβετε σε λεπτές φέτες τα μήλα.
Τα βάζετε σε κατσαρόλα με το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρύφαλλα, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Τα βράζετε σκεπασμένα, ώσπου ν’ απορροφήσουν το σιρόπι τους. Μοιράζετε το μίγμα μήλου στις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ και τις διπλώνετε με τρόπο ώστε να πάρουν το σχήμα που έχει ένας φάκελος.
Τις βάζετε σε ταψί με την ένωση από κάτω, τις αλείφετε με βούτυρο, πασπαλίζετε με ζάχαρη και ψήνετε σε μέτριο φούρνο, για 12 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε τις κρέπες όπως είναι ή με Garni ΓΙΩΤΗΣ.