Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό.
Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι , τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού και τα προσθέτετε στο μπώλ του μίξερ.
Συνεχίζετε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.
Σκεπάζετε το μείγμα με πλαστική μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου.
Κάνετε με το ζυμάρι ένα ρολό, κόβετε φέτες πάχους 4 εκατοστών, τις τοποθετείτε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.