[@ArticlePhoto]
Μπαβαρουάζ βύσσινο

Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής χρησιμοποιώντας 500 ml γάλα και την αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει.
Παρασκευάζετε το Φρουί Zελέ Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και το αφήνετε να κρυώσει χωρίς να πήξει.
Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Ανακατεύετε την Panna Cotta με το ζελέ, τα 2/3 από το έτοιμο Garni και το σιρόπι βύσσινο.
Σε μια μακρόστενη φόρμα 8*28 εκ., τοποθετείτε μια στρώση σαβαγιάρ και τα ραντίζετε με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ.
Απλώνετε την έτοιμη κρέμα και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο Garni.

Tip: Μπορείτε να ετοιμάσετε την μπαβαρουάζ και σε ατομικά ποτηράκια (1,5 - 2 εκ.), τοποθετώντας 2 σαβαγιάρ σπασμένα σε μικρά κομμάτια, με τα υπόλοιπα υλικά να μένουν ίδια σε ποσότητα. 

  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι Bύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 700 ml γάλα
  • 100 γρ. Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. σαβαγιάρ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους