Διαλύετε τη μαγιά σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη, προσθέτετε τη διαλυμένη μαγιά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο ζυμάρι.
Το χωρίζετε στη μέση και ανοίγετε δύο φύλλα 30 Χ 40 εκατοστών.
Αλείφετε ένα μεγάλο ταψί με ελαιόλαδο και απλώνετε το ένα φύλλο.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το γάλα, διαλύετε το κόρν φλάουρ, προσθέτετε τα αυγά και το βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη φέτα σε μικρά κομματάκια.
Βάζετε τη μισή γέμιση πάνω από το φύλλο, σκεπάζετε με το δεύτερο φύλλο και απλώνετε την υπόλοιπη γέμιση.
Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.