Βάζετε όλα τα υλικά για τη βάση στο μπολ του μίξερ και ζυμώνετε για 10-15 λεπτά. Αφήνετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί για 15-20 λεπτά.
Μετά την τοποθετείτε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο διαμέτρου 28 εκατοστών.
Απλώνετε το φύλλο σε ταρτιέρα ή σε φόρμα που ανοίγει.
Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ το ανθότυρο, την άχνη, το αυγό και λίγη κανέλα, μέχρι να αφρατέψουν.
Απλώνετε τη γέμιση πάνω από τη βάση. Αλείφετε την επιφάνεια με 1 αυγό και το ανθόνερο και πασπαλίζετε με λίγη κανέλα.
Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Σερβίρεται ζεστή.