Διαλύετε τη Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ σε 1½ φλιτζάνι τσαγιού χυμό καρπούζι, τον οποίο έχετε ζεστάνει πριν, και το μοιράζετε σε 6 ατομικά φορμάκια.
Βάζετε τα φορμάκια στο ψυγείο να πήξει το ζελέ.
Βράζετε τον υπόλοιπο χυμό καρπούζι και διαλύετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ φράουλα.
Αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε λίγο να κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε.
Μοιράζετε το μίγμα στα φορμάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.