Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και μετά τη βανίλια, το αλεύρι και το μπέικιν και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό.
Τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο να παγώσει και μετά την ανοίγετε και την απλώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-24 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά της φόρμας.
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει ξανά η ζύμη, την τρυπάτε με ένα πιρούνι και μετά την ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
Βάζετε σε κατσαρολάκι το γάλα, διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη και το βάζετε στη φωτιά. Προσθέτετε το αυγό, το βούτυρο και το κονιάκ και βράζετε μέχρι να πήξει η κρέμα.
Την απλώνετε πάνω από τη βάση της τάρτας και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Απλώνετε τα μήλα σε φέτες, πασπαλίζετε με καννέλα και ψήνετε για άλλη μισή ώρα.
Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει και απλώνετε από πάνω τη Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro.
Το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.