Διαλύετε τη Φρεσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό.
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και ζυμώνετε για 20-25 λεπτά. Αφήνετε τη ζύμη σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο και την απλώνετε σε ένα μεγάλο ταψί (30x40 εκατοστά). Αλείφετε την επιφάνεια με λίγο λάδι και από πάνω απλώνετε το κέτσαπ.
Μοιράζετε σε όλη την επιφάνεια τη τη φέτα, τις ελιές και τις πιπεριές. Απλώνετε από πάνω τις ντομάτες σε φέτες, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη και ψήνουμε στους 250 °C για 30-45 λεπτά.