Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος, τη ζεσταίνετε, προσθέτετε το περιεχόμενο των 4 φακέλων Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα χτυπάτε το μίγμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει η κρέμα.
Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Απλώνετε από πάνω τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και μετά την κρέμα.
Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τον στιγμιαίο καφέ και την υπόλοιπη σοκολάτα, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και απλώνετε το γλάσο πάνω από την κρέμα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.