Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου στον πάτο του πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.