[@ArticlePhoto]
Γλυκό με ζελέ και Άνθος Aραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ

Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου στον πάτο του πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια Βραστό ΓΙΩΤΗΣ
  • 660 ml γάλα
  • 190 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • 100 γρ. βούτυρο
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους