Κόβετε σε κομματάκια τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο και τα μανιτάρια, τα βάζετε σε κατσαρόλα μαζί με το κρασί και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Προσθέτετε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζετε το βράσιμο για μισή ώρα περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό ακόμα.
Μόλις ψηθεί το κοτόπουλο, κατεβάζετε από τη φωτιά και στραγγίζετε.
Βάζετε σε κατσαρολάκι 3 φλιτζάνια τσαγιού από τον ζωμό, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και διαλύετε το κορν φλάουρ. Προσθέτετε το ούζο και τη φέτα και βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά.
Βράζετε για 1 λεπτό μέχρι να δέσει η σάλτσα, προσθέτετε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι και περιχύνετε το κοτόπουλο.