Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
Σε μία φόρμα που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο.
Διαλύετε τον έναν φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει).
Διαλύετε τον άλλο φάκελο Φρουί Ζελέ Ροδάκινο σε 200 ml βραστό νερό, προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε το 1/3 από τα βερίκοκα σε μικρά κομματάκια, τα προσθέτετε στην κρέμα και την απλώνετε πάνω από τη βάση.
Τοποθετείτε πάνω από την κρέμα τα υπόλοιπα βερίκοκα, τα οποία έχετε κόψει στη μέση.
Απλώνετε από πάνω το ζελέ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.