[@ArticlePhoto]
Τούρτα cream cheese με βερίκοκα

Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο.
Σε μία φόρμα που ανοίγει, με διάμετρο 22 εκατοστά, στρώνετε το μπισκότο.
Διαλύετε τον έναν φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνετε το ζελέ να κρυώσει (όχι να πήξει).
Διαλύετε τον άλλο φάκελο Φρουί Ζελέ Ροδάκινο σε 200 ml βραστό νερό, προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε καλά.
Κόβετε το 1/3 από τα βερίκοκα σε μικρά κομματάκια, τα προσθέτετε στην κρέμα και την απλώνετε πάνω από τη βάση.
Τοποθετείτε πάνω από την κρέμα τα υπόλοιπα βερίκοκα, τα οποία έχετε κόψει στη μέση.
Απλώνετε από πάνω το ζελέ και βάζετε  την τούρτα στο ψυγείο.

  • 190 γρ. τριμμένο μπισκότο 
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα
  • 800 γρ. βερίκοκα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους