Βάζετε σε κατσαρόλα το κοτόπουλο, τα μισά κρεμμύδια, τα καρότα, αλάτι, πιπέρι, τον χυμό λεμονιού και τα φύλλα δάφνης. Τα σκεπάζετε με νερό και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Αποσύρετε από τη φωτιά και στραγγίζετε τον ζωμό χωρίς να τον πετάξετε.
Κόβετε σε κομματάκια τις πιπεριές και τα μανιτάρια και μαζί με τα υπόλοιπα κρεμμύδια τα τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο. Σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε 1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμό κοτόπουλο και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζετε τα λαχανικά και τα προσθέτετε στο κοτόπουλο.
Σε κατσαρολάκι βάζετε 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κοτόπουλο και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε το κορν φλάουρ, ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά.
Βράζετε για 1 λεπτό μέχρι να δέσει ο ζωμός και περιχύνετε το κοτόπουλο.