[@ArticlePhoto]
Ουζοκούλουρα

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθετε τα κουλουράκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C αέρα για 20 λεπτά.

  • 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις  ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) ξύδι
  • 150 ml (3/4  φλιτζ. τσαγιού) ούζο
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) κεφαλοτύρι τριμμένο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους