Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε κομματάκια. Τα βάζετε στη φωτιά να σιγοβράσουν με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε στο κέντρο κάθε κρέπας μια κουταλιά μαρμελάδα. Μοιράζετε το μίγμα με τη σοκολάτα και τα μήλα και διπλώνετε τις κρέπες σε πουγκάκια ή φακέλους.
Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ, τις βάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά να ζεσταθούν και σερβίρετε.