Βάζετε την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ σε 2 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό και την αφήνετε για 15 λεπτά να φουσκώσει.
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ζυμώνετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε λίγο γάλα ή αλεύρι, αν χρειαστεί.
Καλύπτετε το μπολ με ένα υγρό πανί και το αφήνετε μία ώρα περίπου σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Τοποθετείτε τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο, την κόβετε σε λωρίδες (όχι πολύ λεπτές) και τις στρίβετε σαν πλεξούδες.
Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά.