Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα και ½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος.
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κρεμμύδι και τον κιμά και τα τσιγαρίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας, το πιπέρι και τον αρακά και σιγοβράζετε για 10-15 λεπτα.
Μοιράζετε τον πουρέ σε ατομικά πυρίμαχα σκεύη, απλώνετε από πάνω τον κιμά, πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά περίπου.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.