Βράζετε το κρέας. Ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, το σέλινο, το καρότο, αλάτι, πιπέρι και το κρασί. Λίγο πριν βράσει ρίχνετε τα κολοκύθια.
Μόλις βράσει σουρώνετε τον ζωμό (κρατάτε 1 kg) και λιώνετε με το πιρούνι. Ρίχνετε 1 χούφτα τυρί τριμμένο. Ανακατεύετε το γάλα με 800 γρ. ζωμό.
Ρίχνετε το Πλιγούρι Fytro και το αφήνετε να βράσει μέχρι να πιει όλα τα υγρά. Ρίχνετε μέσα τα αυγά, τη φέτα, το κεφαλοτύρι.
Για το φύλλο, ζυμώνετε όλα μαζί τα υλικά. Ανοίγετε 2 φύλλα, λαδώνετε ενδιάμεσα και τα βάζετε στον πάτο. Στρώνετε πρώτα το κρέας, βάζετε ένα λεπτό φύλλο ζύμης τοποθετείτε πάνω την κρέμα με το πλιγούρι και καλύπτετε με 2 φύλλα που έχετε λαδώσει.
Αλείφετε με αυγό και λάδι και ψήνετε στους 200°C για 1 ½ ώρα περίπου.