Φτιάχνετε τον κιμά (βάσει οδηγιών προετοιμασίας της σόγιας) και στη συνέχεια τον τσιγαρίζετε με το κρεμμύδι, τα 100 γρ. ελαιόλαδο και το σκόρδο. Σβήνετε με λευκό κρασί, σκεπάζετε με νερό και αφήνετε 30 λεπτά να πιει τα υγρά του. Ψιλοκόβετε τη ρόκα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το μαρούλι, την τομάτα και το κρεμμύδι. Αφού κρυώσει ο κιμάς ανακατεύετε όλα τα υλικά με το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Στρώνετε 3 αλουμινόχαρτα και βάζετε 3 πίτες ανοιχτές, βάζετε τη γέμιση, σφίγγετε καλά σε ρολό. Κόβετε φέτες, βγάζετε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε.